TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS

Külső tisztítás

Két vödrös ülepítős technológiának, a prémium mikroszálas mosókesztyűknek és szárító törölközőknek köszönhetően nagyon kíméletesen, a lehető legkarcmentesebben végezzük el a mosási és szárítási folyamatokat. Erős vegyszerek helyett minden esetben kíméletes tisztítószereket használunk, ezzel is megóvva autója eredeti fényezését. 

Belső tisztítás

Magasnyomású levegővel portalanítjuk az amúgy nehezen hozzáférhető helyeket. Alapos porszívózást és portalanítást követően megfelelő ápoló szerrel töröljük át a belső műanyag elemeket, mely segít visszanyerni azok eredeti színét és védelmet nyújt az UV sugarak ellen. Végül megtisztítjuk a belső üveg felületeket.

Kárpittisztítás

Kezdésként magasnyomású sűrített levegővel a nehezen elérhető helyekről eltávolítjuk a szennyeződéseket - adott esetben kiszereljük az üléseket - majd következhet egy alapos porszívózás, ülések portalanítása. Ezt követően kíméletes tisztítószert dolgozunk a kárpitozott felületekbe. Dupla motoros kárpittisztító gépünk a legmélyebb szennyeződéseket, atkákat is eltávolítja a szálak közül, ezzel megtisztítva a szövetet. A kárpitok tisztítása után az összes műanyag felületet tisztítjuk majd ápoljuk, a végén pedig a belső ablakfelületek tisztítása következik.

Bőrtisztítás

Egy élő szövetnél, mint a bőrnél elengedhetetlen a felület folyamatos karbantartása, amellyel megelőzhetjük az esetleges repedéseket, szakadásokat, illetve különböző koszok,zsírok megtapadását a felületen.

Bőrkezelésnél első lépésként porszívóval megtisztítjuk a felületet. A megfelelő terméket puha kefével beledolgozzuk a bőrbe így megtisztítva mindenféle szennyeződéstől. Második lépésben ápoljuk a bőrt, ez segít visszanyerni eredeti rugalmasságát, így gátolva meg a repedezést.

Továbbá elérhető kínálatunkban a bőr impregnálása is, más néven 'bőr kerámia". Egy víz és kosztaszító bevonat amely véd az UV sugárzás káros hatásai ellen is.